Teman för barnkalaset

Teman för barnkalaset

Barnkalas hör till barndomens roligaste minnen och det blir idag allt vanligare att ha olika teman på dessa. Det finns en rad olika teman att välja mellan och idag tänkte vi titta närmare på några av dessa.

Pokémon

I somras fick Pokémon en pånyttfödelse i och med att spelet Pokémon Go släpptes. Om ditt barn fastnat för dessa söta små monster har Kalaskungen allt för att Pokémonkalaset ska bli fulländat. Det finns massor med roliga saker att välja mellan och du kan hitta just ditt barn favoritpokémon. Gotta catch ’em all!

Frost

Denna Disneyfilm blev en otrolig succé och barn i alla åldrar fastnade för Elsa och de andra karaktärerna i denna fantastiska film. Filmen togs emot med öppna armar och med tanke på dess popularitet kanske det var tur att man ändrade dess slut till det vi idag älskar. Varför inte låta ditt barn återse sina favoriter Elsa, Olof och Anna på sitt kalas?

Jurassic World

Dinosaurier har alltid fascinerat och förundrat barn och vuxna, och med den senaste filmen i Jurassic-serien är dessa utdöda skräcködlor hetare än någonsin. Låt barnen på kalaset förlora sig i denna spännande värld. Kanske ett tema som passar bäst för de äldre barnen men som säkerligen kommer bli väldigt populärt.

Star Wars

Dessa filmer har trollbundit generationer och det ser inte ut att ändras framöver. I slutet av året kommer en ny film så varför inte passa på att ha detta tema på kalaset? Det kommer bli succé

Angry Birds

För några år sedan slog detta spel ner som bomb i folks mobiltelefoner. Angry Birds från finska Rovio blev snabbt otroligt populärt och väljer du detta tema kommer nog väldigt många känna igen sig. Kan det bli bättre?

Lycka till med kalaset!

admin