Shoppa julpynt till trädgården

Shoppa julpynt till trädgården

Har julstämningen infunnit sig än? När vi sjunker ned i soffan till julhelgen vill vi gärna att det ska gnistra och glimma lite omkring oss, och det gäller i högsta grad också ute.

Ligger snön vit på taken så blir det ju automatiskt ett skimmer över alltihopa men alltför ofta hinner ju snön inte komma till stora delar av landet. För att åstadkomma julstämningen ute kan man faktiskt julpynta där också.

Ett av de säkrare korten är ljusslingor. Idag finns det fantastiska varianter som skapar ett levande glitter, till exempel ljusslingan “Vattenfall” som finns dels som ett nät som kan läggas över ett stenparti där ljusen rör sig, nästan ”rinner”, över stenarna. Detta hittar du hos Gardenhome. Vattenfallet finns också som hängande, till exempel från taknocken. Även “Istappar” med illusion av droppande ljus som man kan ha i ett större träd. För den som är lycklig ägare till en flaggstång finns en ljusslinga som man kan hissa upp och som sedan sprider ut ett antal slingor mot marken – en jättejulgran är skapad!

Vill man pyssla själv till jul, till exempel binda egen välkomstkrans att hänga på ytterdörren eller göra islyktor finns en del tips att hämta här. Det är mysigt att göra något själv och man kan faktiskt skaffa sig lite hjälp på traven med en kransstomme som man kan fylla med olika saker år från år. Ett bra tips om man gör en maffig krans är också att skaffa sig en kranshållare som hänger över dörren för att slippa stora spikhål. Dessa fungerar givetvis dock inte på säkerhetsdörrar.

Previous Article
Next Article

admin