Shoppa hårfina produkter

Shoppa hårfina produkter

Har ditt hår blivit torrt och slitet efter allt badande i saltvatten och solande denna sommar? Oroa dig inte! Wella har tagit fram den perfekta formeln som reparerar ditt skadade hår samtidigt som det vårdar och ger håret en förnyad skyddande motståndskraft.

Formeln som hör till SP-serien kallas för RNPNP och innehåller hydrolyserat Keratin. Formeln har inkluderats i både shampoo, balsam, inpackning, värmeskyddande serum samt ett reparerande serum för kluvna hårtoppar för att du ska kunna ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt.

Andra SP-produkter som återuppbygger ditt hår är de exklusiva Luxeoil-produkterna som bygger upp fibrerna i ditt hår, vilket i sin tur leder till mjukare och lenare hår. Förutom Repair- och Luxeoil-produkterna finner du flera andra kvalitetsprodukter i Wella SP:s sortiment. För att förebygga torrt och skadat hår kan du till exempel använda dig av After Sun-produkterna under sommaren. Dessa produkter både återfuktar ditt hår och hårbotten samt ger ett varaktigt skydd mot solens strålar. Även Hydrate-produkterna bidrar med skydd mot uttorkning samtidigt som de ger ditt hår en fantastisk glans och märkbar mjukhet.

I SP-sortimentet hittar du också dermatologiskt testade produkter som passar dig som har känslig och irriterad hårbotten. Balance Scalp-produkterna lugnar den irriterade huden och lindrar klåda samtidigt som den stärker din hårbottens skyddsbarriär. Börja med att byta ut ditt shampoo och balsam till Balance Scalp. Hjälper inte det kan du dessutom testa inpackningen, hårbottensalvan eller energiserumet för ytterligare lugnande effekt.

Du som tycker om förändring och ofta färgar ditt hår kan ha nytta av Color Save-produkterna som behåller färgens intensitet och glans under en längre tid än vanliga hårprodukter gör. Dessa produkter innehåller en formel med en skyddande teknologi samt extrakt från olivblad som ger din hårfärg en fantastisk lyster. Andra uppskattade produkter i det breda SP-sortimentet är Shine Define, Smoothen och Volumize som alla lever upp till sina namn.

Next Article

admin