Med mobilen i högsta hugg

Med mobilen i högsta hugg

Mobiltelefoner har som alla vet blivit en allt mer integrerad del av våra liv. Vi har med oss den överallt och gör allt mer saker på den lilla skärmen. 

På senare år har mobilerna blivit allt mer lika varandra. En stor touch-skärm med en hemknapp under. Baksidan varierar kanske lite mer men den är ofta svart med en halvmatt yta. Vi har passerat tiden där mobiler kom i en rad olika färger och i alla former man kan tänka sig.

Om man vill att mobilen ska spegla sin personlighet måste man därför fokusera på accessoarer av olika slag då mobilerna blivit så lika. Vi ska idag titta lite närmare på några av dessa.

Mobilskal

En accessoar som får din mobil att sticka ut är mobilskal som, till skillnad från mobiler, kommer i en rad olika färger. Förutom att färgerna går att kombinera går det också att köpa plånboksskal eller andra varianter vilket gör detta till en mycket mångsidig accessoar.

Hörlurar

Med tanke på Spotifys framfart har hörlurar blivit en allt viktigare accessoar för mobilanvändarna. Här kan du välja mellan en rad olika varianter som in-ear, on-ear och over-ear. Vilken du väljer av dessa beror så klart vad du är ute efter. Vill du ha några mindre som är smidiga eller ett par stora som verkligen stänger ute omvärlden? Blåa eller röda? Möjligheterna är obegränsade!

Övrigt

Det finns så klart också andra tillbehör om du vill få ut maximalt av din mobil. Selfiepinnar, powerbanks och andra tillbehör gör att du kan få din mobil att sticka ut i jämförelse med andra.

Previous Article

admin