Köpa telefontillbehör på nätet

Köpa telefontillbehör på nätet

På nätet kan du hitta allt. Det finns alltid någon som säljer det man vill ha. Och vissa saker verkar alla sälja. Telefoner och tillbehör till dem dyker upp lite överallt. Det gör det lite svårt att veta vart man ska vända sig. 

Billigaste inte alltid bäst

Det vet ni alla sedan tidigare, hoppas vi, men vi tar upp det på listan ändå. Det är viktigt att veta att man får det man betalar för, åtminstone i 9 fall av 10. Köper du ett par hörlurar som kostar under 100 kronor så kommer de inte vara rivaler till Dr. Dres Beats eller andra märkershörlurar.

Det gäller att ha rätt förväntningar när man beställer saker. Det går inte att klaga till kundtjänst på att basen är för dålig när kvalitén är uppenbarligen låg och kostnaden liten. Vad man kan klaga på är om hörlurarna är glapp, inte universella fastän det står det på lådan eller om endast en av lurarna fungerar. Det är produktionsfel.

Dyrast inte alltid bäst

En mindre punkt som vi också måste nämna är att dyraste varan inte heller behöver vara den bästa. Den kan vara dyr enbart på grund av att den bär ett känt märke, men själva varan behöver inte bestå av kvalitetsmaterial eller högteknologisk mjukvara. Dyrare varor köper man gärna på grund av utseendet, associationen till märket och för att man tror att de är bäst. Men gå ut på nätet en sväng och googla recensioner innan du kastar dig in i ett dyrt köp. Det lönar sig i slutändan.

Vad behöver du egentligen?

Tänk ut vad du behöver innan du beställer. Köper du ett plastskal till din IPhone så kan du inte räkna med att den håller om du tappar telefonen eller att den inte repas av att ligga i väskan. Är du en sådan som alltid vill ha telefonen nära, kanske det är lämpligare att ha ett vattentät skydd på telefonen än ett plånboksfodral. Då kan du vara säker på att telefonen är trygg även när du är i badrummet eller på stranden. En annan lösning är att köpa lite olika alternativ. Bär din telefon i ett plånboksfodral men ha ett vattentätt fodral tillgängligt ifall du ska vara nära vatten.

admin