Handla på nätet

Handla på nätet

Det kan kännas förvirrande att söka runt på nätet eller i butiker efter rätt saker. Det finns så många onlinebutiker att man blir alldeles snurrig. Vi kan ge några tips på hur man hittar bra butiker inom olika områden.

Hygien

På nätet finns det tonvis med sidor som säljer hygienprodukter. Vad ska man välja? Lättast är att se till sitt eget behov innan man börjar lockas av priser och produktbeskrivningar.

Har man exempelvis problem med svettningar eller känslig hud ska man söka sig till ett företag som vet mycket om dessa problem. Har de fakta och lösningar utskrivet på hemsidan är chansen god att de vet vad de snackar om. Ju mer nischade de är, desto bättre koll har de på sitt eget område. Ett bra exempel är SliqHaq som fokuserar på manlig hudvård och köper bara in produkter som klarat den höga standarden som företaget sätter. Där kan man få hjälp och läsa direkt på sidan hur man löser problem med hygien, rakning och hudvård i allmänhet.

Spel

Spel är en biljardindustri som sträcker sig över hela världen. Därför kan det kännas lite vanskligt att försöka hitta något som faller en i smaken. Ett bra sätt är att gå ut på nätet och hitta spelrecensioner. Det är lättare att bestämma sig om man får veta lite mer om hur själva spelandet går till och inte bara handlingen och vilka priser företaget har vunnit.

Handlar det om teve- eller dataspel kan men hitta de senaste hos Elgiganten men vill man ha bättre pris ska man söka sig till affärer som också köper in begagnade spel. Begagnade spel kommer med garanti och är testade. Är man ute efter brädspel finns det ingen plats på svensk mark som slår World of Board Games i Umeå. På deras hemsida kan man läsa recensioner och bra beskrivningar på de flesta spelen.

Möbler

Här kan man inte komma undan billigare än Blocket där majoriteten av möblerna är begagnade. Det är också lätt att söka efter annonser som innehåller produkter du är intresserad av. Är du ute efter nytt men billigt är ju IKEA det snabba svaret. Det finns dyrare och billigare möbler men generellt är priserna lägre eftersom man måste bygga ihop dem själv.

Ett annat alternativ är att söka efter inspiration i onlinetidningar om inredning. De brukar skriva ut vart deras möbler är införskaffade och då vet du vart du ska vända dig när du vill handla av ett företag som säljer din stil.

admin