Bra shoppar på nätet

Bra shoppar på nätet

Det finns en myriad av webbutiker på nätet. Ser man bara på svenska butiker ligger nog mängden mellan 10-20 000 butiker. Tänk då i globalt perspektiv. Inte undra på att det kan vara svårt att välja varifrån man ska handla. 

Här nedan följer en liten lista på sajter som vi kan rekommendera och som är säkra. Vi har slumpvist valt kategorier och sedan hittat de bästa sajterna inom det segmentet.

Telefontillbehör

Det är otroligt hur många sajter som vill sälja mobilskal, mobilplånböcker och andra små tillbehör till telefonen. Du kan jämföra priser, frakttider och villkor i flera veckor men fortfarande inte komma fram till vem du borde välja.

Vår rekommendation är iPhonebutiken som har störst utbud av tillbehör till just iPhones och iPads. Androidbutikerna finns det många som hamnar i topp tio så vi har valt att inte peka ut en enda vinnare inom den kategorin. Men inom iPhone är det klar iPhonebutiken som sticker ut ur mängden.

Kläder

Nog finns det några klädshoppar online, det kan man inte förneka. Och vilken klädshop man gillar beror mycket på vilken klädstil man har. Gillar man rock och punk ska man helt klart kolla in Sweden Rock Shop, man har man en mer allmän inställning till kläder och hoppar mellan olika stilar kan man lika gärna handla på Ellos. De har mängder med kläder och framförallt behöver du inte betala för eventuella returer!

Böcker

Att läsa är att leva, skulle många säga. Det finns inget som är så mysigt som att försvinna in i en bra bok. Det bästa priset du kan få på böcker är på Bookdepository.com som har fri frakt över hela världen. Dock hittar du inga svenska titlar här, det är bara engelska och möjligtvis lite franska, tyska och kinesiska. Men fri frakt och billiga priser är lockande ändå, eller hur?

admin