Börja klippa barnen hemma

Börja klippa barnen hemma

Ser du också beundrande på då din frisör gör några graciösa klipp här och där. Sedan ser du hur kammen dras än hit och än dit. Och ändå går du sedan ut med den perfekta uppklippningen. Lyckligtvis finns det mycket du kan lära dig att göra själv.

Guider online

Idag finns det otaliga instruktioner för hur du ska lyckas klippa åtminstone dina barns hår själv. Det behöver alltså inte bli ett coronaklipp bara för att du inte bokar en dyr tid till frisör. Dessutom finns instruktioner tillgängliga i alla tänkbara format. Du kan välja precis hur du vill ta till dig informationen. En snygg men enkel uppklippning är faktiskt mycket lättare än det ser ut. Du kan också börja med pannluggen, kolla in några inspirationsbilder och experttips för rätt frisyr.

Rätt redskap

När du väl har bestämt dig för att ta tag i saken, håret, på egen hand, behöver du införskaffa rätt redskap. Ett recept för misslyckande är nämligen en ovass kökssax och en vanlig hårborste. Otaliga guider börjar med tipset ”använd rätt redskap” eller ”låt bli kökssaxen”. Det här beror inte bara på att frisörsaxen är extra vass, den har också en rad andra bra egenskaper. Ta en titt på nätet och skaffa det du behöver för att börja klippa med de bästa förutsättningarna.

admin