Billigt från utlandet

Billigt från utlandet

Att handla online ger en otrolig möjlighet att handla produkter som antingen bara finns i andra länder eller helt enkelt är mycket billigare där. 

Den kanske största besparingen kan man få när det gäller enklare produkter så som kablar, elektronik eller vissa klädprodukter som ändå så gott som alltid tillverkas i till exempel Kina. Nedan hittar du en lista med några av de största sajterna där man kan köpa produkter direkt från produktionsländerna så som Kina.

  • DX.COM – En butik som har så gott som allt man kan önska sig. Priserna inkluderar alltid internationellfrakt och priserna är riktigt bra för så gott som alla produkter. 
  • eBay – Detta amerikanska auktionsvaruhus har idag många säljare från världens alla hörn som säljer både begagnade och nya produkter till riktigt bra priser. De har dessutom en tjänst där man kan få betala alla avgifter som kan tillkomma i förskott direkt till eBay. Detta gör det betydligt enklare att räkna ut det faktiska slutpriset.
  • Alibaba.com – Om man verkligen vill köpa direkt från producenterna så är det Alibaba.com som gäller. Där anonserar tillverkarna direkt till företag som vill importera deras produkter. Samtidigt som många endast säljer sina produkter i stora kvantiteter så låter vissa dig köpa ett exemplar åt gången, om än för ett högre pris.

admin