Julen närmar sig med stormsteg – höj mysfaktorn med ljusstakar

Julen närmar sig med stormsteg – höj mysfaktorn med ljusstakar

Först och främst är julkänslan något väldigt speciellt för alla oss svenskar. Oavsett vart du bor i vårt avlånga land är det snö, minusgrader och mysiga hemmakvällar som gäller. Dessutom brukar familjen vara samlad och känslan av att umgås med nära och kära är underbar. Inte minst om du satsar på att höja mysfaktorn till en ny nivå. Ljusstakar med levande ljus är en självklarhet om du vill skapa en mysig atmosfär.

Olika ljusstakar till olika tillfällen

Oavsett om du vill ha en klassisk mässingsljusstake eller en bågformad ljusstake som skapar en modern känsla ska du satsa på en ljusstake med sju ljus. Trots att det finns många olika varianter av ljusstakar är det en tradition med sju ljus. Dessutom är det pampigt och skapar en stor ljuskälla som kan sträcka sig i alla riktningar.

Advent blir något alldeles speciellt med en ljusstake som har sju ljus och du blir redo för att fira jul. Mysfaktorn ökar markant och dessutom är ljusstaken något alla i familjen förknippar med julkänsla.

Köp dina ljusstakar redan idag

Vi har nog alla varit i situationen där julmat och julklappar ska handlas på samma dag. Planera i förväg så du kan njuta av julledigheten. Hitta snygga ljusstakar online redan idag och slipp stresshopping innan julafton!

Föregående artikel

admin