Fixa till trädgården inför sommaren

Fixa till trädgården inför sommaren

Våren är här med allt vad det innebär. För många så är det en tid att fixa till i trädgården inför sommaren. Den ska rensas från allt det gamla som kommit fram och förbereda odlingsbäddar så det bara är att så när det är dags. Det kanske redan går ner några vårlökar som en försmak av vad som komma skall.

Förutom all växtlighet så gäller det att skapa sin trädgård som en mysig oas. En palts där man vill sitta under ljumma sommarkvällar när solen går ner. Ock på tal om sol så finns det massor med härlig solcellsbelysning som man kan handla hem och ställa ut på väl utvalda ställen i sin trädgård. Under dagen så får solens stråla ladda denna belysning så att när mörkret lägger sig så lyser denna belysning upp i din trädgård och gör den ännu vackrare att se under kvällen och under natten.

Ordna så din trädgård blir den oas du vill att den ska vara. Se till att du har flera platser att sitta på och njuta på. Det kan vara någon plats där det är skuggigt då solen står som högst och man vill komma undan och svalka sig med ett glas sommarsaft. Men också platser där ni kan sitta och njuta av solen och dess värme. Ju fler platser som ni skapar i er trädgård desto trevligare blir det och ni får större valmöjlighet var ni vill sitta.

admin